Webstar - 3D-Shopping

Bevezető Az algák mítosza Green Gold Energia - szépség BYAS Kozmetika
Webstar 3D-Shopping Tapasztalatok Karrier Kapcsolat


 

 


 

 


 

  

WebStar - 3D - Shopping

Social Network Shopping® A WellStar ma a saját vitalitás termékeivel az exkluzív Webstar Shopban reprezentálja magát, amelyen keresztül időközben a termékvásárlások 80%-a zajlik. A Webstar Shopping World®-ben a felhasználók a jövőben több, mint 1 millió világhírű csúcsmárka közül válogathatnak és ajánlhatják tovább azokat barátaiknak. Mindezt exkluzív kondíciókkal, akár 10% - 70%-os árengedménnyel vehetik igénybe. A WellStar a világ első olyan vállalata, amely az úgynevezett
Social Network Shopping®-ot következetesen valósítja meg.

"Amennyiben egyszer lehetőség lenne arra, hogy az emberek másoknak termékeket ajánljanak és tanácsaik alapján mások termékeket vásároljanak meg, bizonyára az évezred üzlete lenne."

Marc Zuckerberg, a Facebook alapítója és CEO

És mindezt 3 Dimenzióban!
Tekintse meg kisfilmünket!

Loading the player...

 

Kattintson ide és csatlakozzon MOST! Még mindig ingyenes!

3D Virtual Group Shopping

A Webstar 3D-világban mindez már ma lehetséges: ez a Webstar 3D Virtual Group Shopping. Minden felhasználó, akit egy 3D-sessionre személyes meghívót kapott, kiválaszt egy avatárt, majd a csoporttal együtt speciális 3D-termekbe léphet. Itt együttesen lehet megtekinteni a legújabb ruhákat, parfümöket, műszaki cikkeket, stb., ajánlásokat továbbítani és rögtön vásárolni is.

A Webstar 3D Virtual Group Shopping során a közkedvelt közös vásárlótúrára páratlan online-platformon kerül sor, és ezáltal valódi virtuális shopping élménnyé válik, ami a felhasználók számára hatalmas szórakozás.
Nézze meg!!!

Loading the player...

Személyes ajánlások

A Shopping World partnershopjaiban megjelölhetik az általuk érdekesnek tartott termékeket és személyes ajánlólistájukba helyezhetik őket. Ilyenkor egy link (személyes ajánlólink) jön létre. Az így megjelölt termékeket a felhasználók közvetlenül direkt üzenetként küldhetik el barátaiknak valamint csoportjaiknak vagy akár a teljes Communitynek, sőt a Facebook és Twitter kapcsolódási pontjain is.

Community ajánlások

Aki egy bizonyos terméket keres, ámde a saját üzenőfalán a barátok ajánlásai között nem találja a megfelelőt, annak lehetősége nyílik az egész Community-ben ajánlások keresésére és elérheti valamennyi Community-tag ajánlását.

A legnagyobb ajánlási link archívum

Ezt követően a Webstar felhasználók valamennyi ajánlása különböző kategóriák alapján kerül szétválasztásra és egy adott időtartam lejárta után elmentődik. Így a hiteles baráti ajánlások világszerte legnagyobb archívuma jön létre.További vásárlások esetén az abban résztvevő felhasználók ismét bónuszban részesülnek.

G3nesis G3nesis2 G3nesis

Kattintson ide és csatlakozzon MOST! Még mindig ingyenes!

Octopussy Club

Az Octopussy-Club egy olyan hely a Webstar 3D világban, amely víz alatt található.
A 3D világban a "térképen történő kiválasztással" vagy a vízesés mögött található 3D Shopping-Mall-on keresztül érhető el.

Octopussy Club Octopussy Club

Az Octopussy-Club a „média-tér” valamennyi funkciójával rendelkezik, így fényképet vagy személyes kívánságlistáján lévő termékeket a 3D-Session alatt bármikor bemutathatja.

VOIP

VOIP

Az integrált voice-chat rendszer által a csoportban valós időben beszélgethetnek egymással – anélkül, hogy a community többi tagja a beszélgetést hallaná! Ahhoz, hogy valaki egy sessionön részt vehessen, aktív meghívóval kell rendelkeznie a 3D-világba. A beszélgetéseket kizárólag az adott csoport tagjai hallhatják, és csakis ők szólhatnak hozzá!

Kattintson ide és csatlakozzon MOST! Még mindig ingyenes!

G3NESiS

Loading the player...

 

G3NESiS Bookmark-rendszer

Gyűjtsön az interneten egy egyszerű kattintással fantasztikus képeket: születésnapi képeket, termékötleteket, recepteket, megható pillanatokról, nyaralásról készült képeket vagy pillanatképeket. A képek gyűjtése így gyerekjáték. Higgyje el, tetszeni fog!

 

G3NESiS Galériák

Rendszerezze ötleteit teljesen új módon személyes kertjében. Kövesse barátait az „Élő kertben” és tájékozódjon az aktualitásokról. A „Kedvenc kertben” az egész Community legkedveltebb ötletei várnak Önre.

 

G3NESiS Shopping

Drága reklámok helyett a Webstar barátok közötti ajánlásokra alapoz. Minden ajánlással, minden új baráttal és minden vásárlással értékes Webstar Credzeket kap. Így a Webstarral pénzt takaríthat meg, legyen szó top-márkákról, top-termékekről vagy top-kereskedőkről!

 

G3NESiS Megosztás

Egy egyszerű kattintással lehetősége van G3nesis képeket és termékeket közvetlenül a Facebookra vagy Twiterre küldeni.  Ezáltal a barátai és ismerősei a Webstaron kívül is láthatják, hogy mi tetszik Önnek. A képek és termékek „lájkolására“ barátainak és ismerőseinek ugyanúgy lehetősége van és ezáltal a G3nesis új „nyilvános területén“ landolnak, ahol a bejelentkezett Webstar felhasználókhoz hasonlóan mindent látnak.

 

G3nesis G3nesis2 G3nesis

Kattintson ide és csatlakozzon MOST! Még mindig ingyenes!

 

Cooper Leslie tanácsadó (Webstar Vital Coach) Skype: double2007
2006-2014 Minden jog fenntartva! ©

Google PageRank