Wellstar terméktapasztalatok

Bevezető Az algák mítosza Green Gold Energia - szépség BYAS Kozmetika
Webstar 3D-Shopping Tapasztalatok Karrier Kapcsolat

 


 

 

 

"Barátomtól kaptam kölcsön az algát. Egy héten belül elmúlt a sarkamban és a csuklómban lévő ízületi gyulladás. Még azon a héten pályára léptem az új kosárlabdacsapatommal a németországi Ulmban, ahol az első mérkőzésen 42 pontot dobtam. Az igazi meglepetés akkor ért, amikor a meccs végén egy új autó várt a csarnok előtt. Olyan formába kerültem a WellStar termékeknek segítségével, hogy vállaltam a következő szezont is. 2 hét alatt visszanyertem versenysúlyomat - 10 kilót fogytam - ebben sokat segített nekem az alga két vitális szirupja, a Kineto és Genio. Ráadásul már nem kell minden délben sziesztát tartanom, ami korábban menetrendszerű volt. Erősebbnek és kitartóbbnak érzem magam az edzéseken, mérkőzéseken. Végre visszanyertem a régi hangulatomat, erőmet. Egy érdekes tapasztalat volt, amikor elkezdtem enni az algákat: néhány nap múlva felerősödött a fogfájásom. Mivel Németországban kaptam szerződést elmentem megröntgeneztetni ezt a cisztát, amire azt mondták, hogy foggyökér csúcson lévő gyulladás. Mire kaptam időpontot már nem látszódott, felszívódott a gyulladás és a fájdalom is elmúlt."

Gémes Levente - Magyar bajnok

Középkorú férfi vagyok, és már vagy hat évet küzdöttem ízületi problémákkal, szinte alig tudtam járni. A nehéz megterheléseknek tudtam be, hogy ez kialakult, úgy gondoltam, hogy ezzel kell élnem. Egyetlen bánatom volt, hogy a legkényelmesebben hason feküdve tudtam aludni, de azt már nem tehettem meg az ízületi problémák miatt. Két hónapos algaszedés után, ma már kerékpározom és fejlesztem az izmaimat a hosszú kényszerpihenés után. Nagyon boldog vagyok, mert tudok ismét hason aludni.

Teibler Tamás (Budapest)

27 kg-tól szabadultam meg az alga, a Viewty Caps és némi LC segítségével , 4 és fél hónap alatt. Reggel éhgyomorra 2 Viewty Caps, majd rá az alga turmix. Pontosabban Kineto + Genio szirupban natúr alga vagy mentás alga (ami épp van) belekeverve, majd rá 2,5 dl víz. Ez a reggeli, ezzel jól eltelik a délelőtt. 12-16 óra normálisan eszem, amit kívánok. Nem esem túlzásokba, de akár egy tortaszelet is belefér, ha úgy jön ki a lépés. Este 2 Viewty Caps, majd ha úgy érzem, hogy éhes vagyok, akkor LC elkeverve benne az alga, egyébként gyümölcslé benne a natúr algával... Lám, milyen toleráns a szervezet, ha azt kapja, amit vár.

Berki Mónika

Egy fiatal hölgy, akinek lovardája van, és futtatja a saját üzletét orvosilag megállapított allergiái voltak (több mint 10 különböző dologra, mint pl. széna, por, szagok, és különböző élelmiszerek) Valamint, a térdei is kikészültek, amit ő a lovaglásra fogott. Meg is műtötték az egyiket, és a másik is be volt tervezve. Az első adag alga után minden eddig fellelhető allergia tünet előjött, amelyből arra következtetett, hogy az algára is allergiás. A tanács az volt számára, hogy adjon magának hosszabb időt a kúrához, és kisebb mennyiségben, de mindennap szedje. Kb. két hét után, kezdtek elmúlni az allergiás tünetek. Ma már ismét teljes üzleti életet élhet, és a lovai körül ténykedhet, minden probléma nélkül. Valamint a másik térdét sem kellett megműteni, hiszen ma már jobban működik, mint az, amelyiket megoperáltak.

Egy másik hölgy kb. 12 éve küszködött migrénes fejfájással, ami hetente 3 napig tartott. Gyógyszerek nem hatottak! Később, szedett rá különböző természetes szereket, de csak két napra sikerült lecsökkenteni a fájdalmat. Ilyenkor teljesen megszűnt számára a családja, a férje és egyáltalán az egész külvilág. Csak sötét szobában volt a legkevésbé fájdalmas. Kétheti algaszedés után, azt vette észre, hogy a "várva-várt" migrén nem érkezik. Hiába várta, azóta semmi sem történt. Ő a legboldogabb miatta, de képzeljük el a családját, akik tehetetlenül nézték a szenvedését hosszú éveken át!

"Green Gold Solar, Lunar és Forever Young: Teljesen elmúlt a sokízületi gyulladásom! Látványosan megfiatalodtam!" "65 éves vagyok, sokízületi gyulladásban szenvedek, amit kínzó fájdalom kísér. Fájdalomcsillapítók ellenére is átszenvedett éjszakák után felkerestem a reumatológust. Első lépésben egy szteroid injekciót kaptam a következő "megnyugtató" szavakkal: "Meglátja, egy óra múlva minden rendben lesz." "Megnyugodtam." De mi lesz, ha éjszaka újra fáj? Akkor vegyen be ebből a tablettából kettőt, ez jó erős fájdalomcsillapító. Na, ez volt az utolsó csepp a pohárban. Alternatív gyógymódot keresve jutottam el az algáig, amiről már hallottam. Mindez tavaly novemberben történt. Azóta rendszeresen iszom az algát, nem fájnak az ízületeim, nem szedek fájdalomcsillapító gyógyszert. Sőt! Nem kell külön Omega-3 kapszula, kalcium tabletta, C-vitamin, stb. Jól érzem magam, fizikai és szellemi frissességben. Eeleinte a panaszok intenzívebbé váltak, allergiás tüneteim voltak, érzékeny volt a gyomrom és a vesém, rosszul aludtam. Mindezen pár nap múlva túljutottam. Megértettem, hogy ez így természetes, mert amivel évek óta küszködök, az ezekkel a tünetekkel kezd helyrejönni a szervezetemben. Természetesen most már nagyobb adagban fogyasztom a porokat és ha a megkezdett dobozaim kiürülnek, kipróbálom a "nagyágyút" a natúr algát (Green Gold Forever Young). Mindenkinek egészségére!"

Wagner Éva, Budapest

Több mint 3 éve már, hogy rendszeres ellenőrzésre kellett járnom az urológiai szakrendelésre, mert a vizeleteredményem mindig rossz értékeket mutatott (sok-sok +, genny) és a veséimen több ciszta is volt. Kb. 1 hónapja szedtem az algát, amikor ismételten kontrollon voltam, és amit hallottam az egy csoda volt számomra! A vizeleteredményem tökéletes volt, valamint az összes ciszta eltűnt a veséimről. Semmit nem csináltam máskép, mint előtte "CSAK" az algát szedtem. A Forever Young nevű méregtelenítő algát mindenkinek ajánlom. Még valami! A Kineto is egy csodálatos termék, mind a ketten használjuk, a kisfiam a suli utáni karate edzéseket veszi akadály nélkül, én pedig a sok órás munka után még otthon is tudok teljesíteni. A Genio-val megnőtt az elvégzett munkám mennyisége, mivel számítógépen dolgozom, tudok koncentrálni, és nem fárad oly mértékben a szemem. A fiam nagyon jó tanuló, de még így is látom a Genio hatását nála. A verseket már a suliban megtanulja és azokra a dolgokra is jut energiája, amik eddig kevésbé érdekelték.
Szuper termékek!

Ácsné Tompa Nikoletta (Pécs)  

Vérnyomásra kinek mi? :) "Édesanyám extrém magas vérnyomása rendeződött mióta a Green Gold Solar és Lunar algát fogyasztja" "Édesanyámnak 2008. dec. 09-én hajnalban kiugróan magas vérnyomása lett. Ez rendszeres vérnyomáscsökkentő gyógyszerek (3, azaz HÁROM) mellett történt. Egészségügyi dolgozó lévén próbálkoztam a vérnyomás mérésével, de ez lehetetlennek bizonyult, ugyanis a mérő nem volt annyira kalibrálva, mint amennyi a vérnyomás volt. Természetesen ekkora trauma eszméletvesztéssel járt. Próbálkoztam a Nitromint Retard nyelv alá fújásával, de ez - az előbb említett eszméletvesztés miatt - lehetetlen volt, csak a kifeszített szájába tudtam fújni. A mentőorvos fél óra elteltével is 260/110 Hgmm-t regisztrált. Akkor megfogadtam, ha Édesanyám hazajön, és nem veszi el tőlem a Jó Isten, akkor keresek egy olyan terméket, ami természetes anyagból készült, ezzel kiküszöbölve a gyógyszer káros mellékhatásait (érthető, hogy hitemet vesztettem a gyógyszerekben). Meghagyta, hazajöhetett 7 gyógyszerszedés mellett. A gyógyszereket becsületesen felírattam a háziorvossal és becsületesen szedettem Édesanyámmal. Ekkor ismertem meg a Wellstar-t. A Green Gold Solar-t és Green Gold Lunar-t előírásszerűen elkezdte fogyasztani. 3 hét elteltével soknak bizonyult a 7 gyógyszer és hatásmechanizmusukat elolvasva elhagytunk/elhagyhattunk kettőt. Ismét eltelt 1 hét és újra el lehetett - SŐT el kellett! - kettőt hagyni. Most a 1,5 hónapos algafogyasztás után elmondhatom, hogy Édesanyám teljesen visszanyerte régi énjét, ha lehet, még erősebb a szervezete, nagyobb az életkedve, hiszen elmondása szerint sokkal jobban alszik, pihentebben ébred, a vérnyomás rendezéséről már nem is beszélve. Kiküszöbölhettünk eddig 4 gyógyszert, amely tendencia - remélem - csak folytatódni fog. Mellékesen jegyezném csak meg, hogy volt Édesanyámnak - igaz, hogy időskori - vércukor emelkedése is és már csak hab a tortán, hogy teljesen normalizálódott ez a problémája is. Nálunk az alga már bizonyított. Köszönet a Wellstar-nak, köszönet az alga feltalálójának." 

Tiba Jánosné, Taktaszada 

Egy idős hölgy régóta volt cukorbeteg. Erősen ingadozott a cukorszintje, 5 - től egészen 13-ig. Sajnos a látása is ráment. Reggel és este gyógyszert kellett szednie. Kb. kétheti algaszedés után, kettétörhette a gyógyszerét, és már csak felét kellett bevennie. Levitte a cukor szintet, és nem ingadozik többet. A legnagyobb boldogság, hogy most már ehet erős paprikát is, merthogy imádja, de azelőtt nem ehette.

Jelenleg 48 éves vagyok. Körülbelül húsz éves korom óta egy olyan allergiás bőrbetegségben szenvedek, ami esetenként évekre eltűnik az életemből, majd ismét kiújul, de úgy hogy az egész testem lángba borul, és vizes, hólyagos, égő, fájdalmas kiütéseket kapok. Az orvosok tehetetlenek, habár már a legváltozatosabb kezeléseket is kipróbálták már. Az injekciók, különböző allergiás tabletták, gyógyteák, immunerősítők egyike sem szüntette meg a kiváltó okot, sőt, hatástalanoknak bizonyultak. Az allergiás tesztek sem vezettek eredményre, a mai napig rejtély, hogy mi nem tetszik a szervezetemnek.
Három évvel ezelőtt egy rosszindulatú rákos daganattal kerültem orvoshoz, amelyből szerencsésen kigyógyultam. Ezt csak azért tartom szükségesnek megjegyezni, mert rá fél évre visszarendeltek CT vizsgálatra, ahol kontraszt folyadékot itattak velem. Másnapra, soha addig nem tapasztalt hevességgel lobbant fel az allergiás gyulladás, és havonta egyszer. A napi 6-8 injekció sem segített. A bőrgyógyász szakorvos közölte, hogy az addigra kb. fél centi vastag gyulladt bőrréteget a lábamról el tudja távolíttatni egy különleges kenőccsel. A gyógyszerészek össze is állították a készítményt. Másnap reggel a bőrömmel együtt óriási fájdalmak közepette szedtem le a kötést. Napokig nem tudtam lábra állni, és szinte újra kellett járni tanulnom a 3 hónapi kényszerpihenés után. Tavaly ismét belobbant, de most rögtön rohantam az orvoshoz, aki azonnal injekciókúrát kezdett többféle gyógyszer egyidejű beadásával. Most két hét elég volt a helyzet normalizálására, de a félelem már belém ivódott, és magam is elkezdtem keresni a tartós gyógyulás felé vezető utat. Ekkor hallottam hírét először a Forever Young terméknek, amiről megtudtam, hogy mobilizálja a szervezet saját gyógyuló képességét, méregtelenít, savtalanít, és kitakarít a szervezetből minden káros anyagot. Azonnal vásároltam belőle, és valóban éreztem a jótékony hatását, de sajnos elfogyott a szer, és nem pótoltam. A múlt héten újra éreztem azt a bizsergő érzést, ami az allergiás tünetek jelentkezését előzi meg. Ismét elkezdődött a gyulladás. Sebtében beszereztem egy Forever Young készítményt. Szinte hihetetlen, az első adag után leállt a gyulladás folyamata, és megindult a gyógyulás. Fantasztikus, hogy nincs szükségem sem gyógyszerre, sem injekciókra! Végre megtaláltam azt a szert, amitől többé nem kell szembenéznem ezzel a valóban félelmetes betegséggel.

Sági Margit (Budapest)  

Egy idős férfi asztmás volt, de csak éjszaka jött elő a fulladás. Többször is használnia kellett az asztma sprayt, hogy egyáltalán pár órát tudjon aludni. Az ágyat rendszeresen porszívózták, de nem segített. Kb. 1 hónapi algaszedés után, nem ébred fel éjszaka, és nem kell használnia a sprayt. Elmondása alapján, alszik, mint a tej!

"Gyógyulok a cukorbetegségből, ízületi gyulladásom elmúlt, és úgy érzem, 10 évet fiatalodtam a Green Gold mikroalga hatására!" "47 éves korom óta cukorbeteg vagyok, és mindenféle diéta ellenére 13 év alatt egyszer sem sikerült 14-15 alá vinni a cukorszintemet. Évek óta szedek rá gyógyszereket, de hiába. A fiam kezdte el szedni a Green Gold mikro algát, és látva az ő eredményeit, én is elkezdtem. Hihetetlen, de 5 nap szedés után 5 lett a cukorszintem, és azóta is normális. Az esti gyógyszeremet már le kellett tennem, mert reggelente 4-es cukrokat mérek, és az már kevés... 13 éve nem ettem csokit, fagyit, sütit, de egy fél éve újra ehetek, persze csak módjával. Mellékhatásként az ízületi fájdalmam, köszvényem teljesen megszűnt. A hajam sokkal dúsabb lett, a körmeimet újra meg tudom növeszteni, vidámabb, energikusabb, mozgékonyabb lettem. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Wellstar termékeket!"

Szalai Erzsébet (65), Budapest

Hozzáfűzném ehhez a néhány tapasztalathoz, hogy a mikro-algák nem gyógyszerek, és nem is csodakészítmények. Egyszerűen, olyan állapotba hozzák a szervezetet hogy az képes saját magát meggyógyítani a betegségekből. Valamint, méregtelenítik a sejteket, és kivezetik az ott felgyülemlett nehézfémeket, amelyek különböző problémákat okoznak. Sokukkal az orvostudomány is tehetetlen, még csak beazonosítani sem lehet őket. A méregtelenítéssel egyidőben a szervezet felépíti saját immunrendszerét, amely védelmet nyújt a környezetszennyezés, a rossz táplálkozás, stressz, és egyéb más káros behatás ellen.

Cooper Leslie tanácsadó (Webstar Vital Coach) Skype: double2007
2006-2014 Minden jog fenntartva! ©


Google PageRank